VvTE
Postbus 1192
5004 BD Tilburg

Tel: 013-4662991
mail: info@vvte.nl
web: www.vvte.nl

LinkedIn: Linked
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter

Agenda


3 aprii 2018 VvTE-Asset Business Night "Stories of Success: Listen, Learn, Lead"
3 april is een sprankelende avond voor Tilburg: dan wordt in samenwerking met ASSET het grootste symposium van Tilburg University georganiseerd. Hier spreken CEO's van grote firma's, en inspirerende ondernemers zoals van Tony's Chocolonely.

Dit jaar verwelkomen we onder anderen Jack Tabbers ,General Manager NL Mars, Huub Vermeulen, de CEO van Bol.com, Rogier van Camp (CEO and Founder Leapp) en ons eigen VvTE-lid Tiny Sanders! Hij heeft een imposante loopbaan bij o.a. Mars, Campina en PSV (inderdaad, de voorganger van Toon Gerbrands). De laatste bevestiging is Jeroen Dijsselbloem.

Een groot spektakel, getuige de opkomst van ruim 550 mensen verleden jaar. Speciaal voor onze leden heeft de VvTE een beperkt aantal plekken gereserveerd.


22 februari 2018 Lezing “Succes en leiderschap”
Toon Gerbrands
In PSV Stadion (Erik Gerets zaal en Casa Romario), met gratis boek, signeersessie, hapjes en borrel

Na een welkomstdrankje, Erwtensoep naar grootmoeders recept en luxe broodjes, ging Toon Gerbrands op inspirerende wijze in op het fenomenen leiderschap en resultaat. Daarbij belichte hij zijn stijl; "Wat doe jij en wat verwacht je van je omgeving?".
Na de lezing kreeg iedere VvTE-er het boek “Mijn Stijl” persoonlijk door Toon uitgereikt. Daarbij was er de mogelijkheid het boek door Toon laten signeren. Van deze optie werd gretig gebruik gemaakt. Na de sessie werd er uitgebreid nagepraat tijdens de borrel.

Het event is erg positief gewaardeerd.
1) Klik hier voor de foto's


Meer info over Toon en het boek: Toon Gerbrands

Agenda