VvTE
Postbus 1192
5004 BD Tilburg

Tel: 013-4662991
mail: info@vvte.nl
web: www.vvte.nl

LinkedIn: Linked
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter

Agenda


Aankomende evenementen

6 april 2021 VvTE-ASSET Business Night

op dinsdag 6 april 2021 zal de jaarlijkse Business Night plaatsvinden. Al sinds jaar en dag is de Business Night een toonaangevend symposium, en tevens de grote opening van de Economic Business weeks Tilburg. In samenwerking met studievereniging ASSET en de EBT is er weer een mooie line up samengesteld. Dit jaar verwelkomen we Gerard Timmer (Managing Director NOS), Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners), Philip Mountford (CEO Hunkemöller) en Gillian Tans (voormalig CEO en Chairwoman Booking.com) als sprekers, en Sander Schimmelpenninck als dagvoorzitter om de avond in goede banen te leiden. Het onderwerp van de avond zal zijn 'The power of collaboration: Key to success?'.

19 januari 2021 online sprekerssessie met Ronald de Jong, voormalig Chief Human Resources Officer bij Philips Global

Na een periode van onzekerheid en inactiviteit door het Covid-19 virus, zal 2021 gestart worden met een online sprekerssessie, met als keynote spreker Ronald de Jong. Met zijn jarenlange ervaring binnen het bestuur van Philips Global en diverse leiderschapsprogramma's aan gerenomeerde universiteiten, zal hij de leden van de VvTE inzicht geven in zijn gedachtes over duurzaam leiderschap.

Hierbij zal onder meer de link gelegd worden met het nieuw verschenen boek 'The New Common: How the Covid-19 pandemic is transforming society'.

4 maart 2020 Lezing Henk Vermeulen, managing consultant bij Capgemini in innovatie

Op 4 maart 2020 trappen we het nieuwe jaar af met een sprekerssessie die in het teken staat van innovatie. Voor de bijeenkomst ontvangen we Henk Vermeulen, AI Garage Lead bij Capgemini Invent en Innovatie activist. In 2015 werd Henk uitgedaagd om voor Capgemini intern een innovatie werkplek op te zetten, welke begon met niets en uitbloeide tot een innovatie accelerator met 150 plekken genaamd de 'Collaboration Zone'. In 2019 stapte Henk over naar Capgemini Invent, waar hij als hoofd van de AI Garage begon.

Door zijn ervaring op het vlak van innovatie, zal Henk jullie uitdagen met nieuwe inzichten rondom innovatie.

6 april 2020 VvTE-ASSET Business Night

De Business Night is jaarlijks de grote opening van de Economic Business weeks Tilburg(EBT), en tevens een van de grootste congressen die Tilburg rijk is. Het thema van dit jaar zal zijn:'Small but powerful:The success of the Netherlands.'

Dit jaar zullen Jean-François van Boxmeer(CEO Heineken), Gerard Timmer (Managing Director NOS), Hans Honig (CEO Deloitte Nederland) en Maurice Oostendorp (CEO De Volksbank) hun inzichten met het publiek delen. Het congres zal begeleid worden door dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck.

Ieder jaar biedt de Business Night plaats aan meer dan 600 bezoekers, en ook dit jaar heeft de VvTE speciaal voor haar leden weer de nodige plekken gereserveerd.

Recente historie

1 april 2019 VvTE-ASSET Business Night
1 april is een sprankelende avond voor Tilburg: dan wordt in samenwerking met ASSET het grootste symposium van Tilburg University georganiseerd. Hier spreken CEO's van grote firma's, politici en inspirerende ondernemers.

Dit jaar verwelkomen we Matthijs ten Brink (CEO Transavia), Marjan van Loon (President-Director Shell Nederland), Philip Mountford (CEO Hunkemöller) en Stephanie Hottenhuis (CEO KPMG Nederland). De avond wordt aan elkaar gepraat door Maarten Bouwhuis.

De avond was vorig jaar groot spektakel, getuige de opkomst van ruim 600 studenten, alumni en werknemers van de universiteit verleden jaar. Speciaal voor onze leden heeft de VvTE weer een aantal plekken gereserveerd.

26 februari 2019 Lezing “WasteWatchers” met CEO en oprichter Thomas Luttikhold
In de Faculty Club van Tilburg University

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom trappen we 2019 af met een mooie sessie die in het teken van duurzaamheid staat. Op 26 februari verwelkomen we namelijk Thomas Luttikhold, de CFO en oprichter van WasteWatchers! Deze inspirerende sessie zal plaatsvinden in de Faculty Club op de campus van Tilburg University.

Het programma voor deze avond is als volgt:
18.30 - 19.00: Inloop
19.00 - 20.00: Soep en broodjes
20.00 - 21.00: Lezing + Q&A
21.00 - 21.30: Borrel

Geen tijd voor soep, maar wel bij de lezing? Geen probleem! Je bent welkom om binnen te lopen tot 20.00.

22 februari 2018 Lezing “Succes en leiderschap”
Toon Gerbrands
In PSV Stadion (Erik Gerets zaal en Casa Romario), met gratis boek, signeersessie, hapjes en borrel

Na een welkomstdrankje, Erwtensoep naar grootmoeders recept en luxe broodjes, ging Toon Gerbrands op inspirerende wijze in op het fenomenen leiderschap en resultaat. Daarbij belichte hij zijn stijl; "Wat doe jij en wat verwacht je van je omgeving?".
Na de lezing kreeg iedere VvTE-er het boek “Mijn Stijl” persoonlijk door Toon uitgereikt. Daarbij was er de mogelijkheid het boek door Toon laten signeren. Van deze optie werd gretig gebruik gemaakt. Na de sessie werd er uitgebreid nagepraat tijdens de borrel.

Het event is erg positief gewaardeerd.
1) Klik hier voor de foto's


Meer info over Toon en het boek: Toon Gerbrands

Agenda