VvTE
Postbus 1192
5004 BD Tilburg

Tel: 013-4662991
mail: info@vvte.nl
web: www.vvte.nl

LinkedIn: Linked
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter

Agenda


1 april 2019 VvTE-ASSET Business Night
1 april is een sprankelende avond voor Tilburg: dan wordt in samenwerking met ASSET het grootste symposium van Tilburg University georganiseerd. Hier spreken CEO's van grote firma's, politici en inspirerende ondernemers.

Dit jaar verwelkomen we Matthijs ten Brink (CEO Transavia), Marjan van Loon (President-Director Shell Nederland), Philip Mountford (CEO Hunkemöller) en Stephanie Hottenhuis (CEO KPMG Nederland). De avond wordt aan elkaar gepraat door Maarten Bouwhuis.

De avond was vorig jaar groot spektakel, getuige de opkomst van ruim 600 studenten, alumni en werknemers van de universiteit verleden jaar. Speciaal voor onze leden heeft de VvTE weer een aantal plekken gereserveerd.

26 februari 2019 Lezing “WasteWatchers” met CEO en oprichter Thomas Luttikhold
In de Faculty Club van Tilburg University

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom trappen we 2019 af met een mooie sessie die in het teken van duurzaamheid staat. Op 26 februari verwelkomen we namelijk Thomas Luttikhold, de CFO en oprichter van WasteWatchers! Deze inspirerende sessie zal plaatsvinden in de Faculty Club op de campus van Tilburg University.

Het programma voor deze avond is als volgt:
18.30 - 19.00: Inloop
19.00 - 20.00: Soep en broodjes
20.00 - 21.00: Lezing + Q&A
21.00 - 21.30: Borrel

Geen tijd voor soep, maar wel bij de lezing? Geen probleem! Je bent welkom om binnen te lopen tot 20.00.

22 februari 2018 Lezing “Succes en leiderschap”
Toon Gerbrands
In PSV Stadion (Erik Gerets zaal en Casa Romario), met gratis boek, signeersessie, hapjes en borrel

Na een welkomstdrankje, Erwtensoep naar grootmoeders recept en luxe broodjes, ging Toon Gerbrands op inspirerende wijze in op het fenomenen leiderschap en resultaat. Daarbij belichte hij zijn stijl; "Wat doe jij en wat verwacht je van je omgeving?".
Na de lezing kreeg iedere VvTE-er het boek “Mijn Stijl” persoonlijk door Toon uitgereikt. Daarbij was er de mogelijkheid het boek door Toon laten signeren. Van deze optie werd gretig gebruik gemaakt. Na de sessie werd er uitgebreid nagepraat tijdens de borrel.

Het event is erg positief gewaardeerd.
1) Klik hier voor de foto's


Meer info over Toon en het boek: Toon Gerbrands

Agenda